2018-06-08 05:44:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma kitűnő vitapartner

Napi horoszkóp június 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold belépett ma az ön jegyébe, egy kellemes fényszöggel támogatva a Marsot és egy feszítő fényszöget alkotva a Szaturnusszal ez bizony igen kétes áldás, mondhatjuk úgy, hogy a „padlógáz és a behúzott kézifék” esete. Nagyon szeretne haladni, rettenetes erők fűtik, de valami visszahúzza.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold belépett ma az ön jegyébe, egy kellemes fényszöggel támogatva a Marsot és egy feszítő fényszöget alkotva a Szaturnusszal ez bizony igen kétes áldás, mondhatjuk úgy, hogy a „padlógáz és a behúzott kézifék” esete. Nagyon szeretne haladni, rettenetes erők fűtik, de valami visszahúzza.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a gondolatközlés önben hatalmas, akár még vitatkozik is, csak hallathassa a hangját. De sajnos csapongó gondolatait alig tudja kordában tartani, jó lenne, ha éles elméjét megzabolázná, és párbeszédet kezdeményezne, nem pedig monológot. Mindenki szereti, ha meghallgatják.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója, a Hold a Kos jegyén halad keresztül, ezért reagálása rendkívül gyors, a mai napon nagy szenvedélyeket gerjeszt. Nem valószínű, hogy ma sokat teketóriázik, pillanatokon belül elintézi az ügyeit, munkahelyéről is ma korábban lelép. Nagyon heves a vérmérséklete, helyes irányba kell terelni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma ösztönös vágyat érezhet a tanulásra, szellemének kiteljesedésére. Ha nem kap elég kihívást a munkahelyén, akkor csapot-papot otthagyva délután már útnak is indul. Keres hozzá útitársat, most a véletlenek összjátéka megismertetheti valakivel, aki pont olyan független, mint ön.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön hatodik sorsterületén tartózkodó Mars nagyban megnöveli a teherbíró képességét, a munkavégzésében kitartó. A robotmunkát rosszul tűri, mégis katonás precizitással végzi feladatát. Ha megzavarják, azt zsörtölődéssel fogadja, mert idegrendszerét megviseli a mai terhelés, ami bőrpanaszokhoz, allergiához is vezethet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold ma az ön hetedik sorsterületén halad át fényszöget alkotva a Marssal és a Szaturnusszal, ez azt a helyzetet teremtheti, hogy ön igen érzékenyen reagál partnere vagy az önhöz közelálló emberek megjegyzéseire. Lehetséges, hogy teljesen alárendeli magát a többieknek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars ma az ön negyedik sorsterületén tartózkodik, ez felkavarhat mindenféle otthonnal kapcsolatos témát, családi veszekedések, viták alakulhatnak ki, tudatalatti félelmek vagy törekvések rejlenek a felmerülő problémák mögött.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön ötödik sorterületén áthaladva ma nagyon kellemes napot biztosít, amit a gyerekeivel vagy kedvesével tölthet, érzelmi alapon közelít meg ma mindent. Biztonságérzete kisugárzik minden kapcsolatára, ez a harmónia napja, egy röpke pihenő a mindennapok rohanásában.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold ma az ön negyedik sorsterületén tartózkodik, így ma ösztönösen keresi a lelki védettséget és a meghittséget, szüksége van arra, hogy érezze, hogy valahová tartozik. Kedve támadhat egy kis otthoni rendrakásra vagy kicsinosíthatja az otthonát, ahol egyébként mindig kiegyensúlyozottság uralkodik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma fantáziavilága nagyon aktív, számtalan terv és tanulmány kering a fejében, de türelmetlensége miatt sajnos nem valószínű, hogy ezeket megvalósítja. Ma kitűnő vitapartner, ügyesen kérdez vagy felel, ugrásra kész minden pillanatban.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma ösztönösen törekszik a biztonságra ezért birtoklásvágya nagy, biztos kézzel kezeli a megszerzettet. A lehetőségek végtelenje csábítja „eladó az egész világ” mottó alapján cselekszik, a tulajdonát vagy akár a partnerét, féltékenyen őrzi.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: